Scouting Polaris Heerenveen heeft een aantal sponsoren, die ons ondersteunen bij het bieden van een gevarieerd spelaanbod.

Hoveniersbedrijf Herman de Vries

Hoveniersbedrijf Herman de Vries uit Luxwoude (nabij Heerenveen) verzorgd sinds 1998 het onderhoud, ontwerpen en aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen. Wij kunnen u altijd de juiste oplossing bieden en zorgen er dan ook voor dat het van een mooi idee tot werkelijkheid gebracht wordt.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het onderhouden van uw (bedrijfs) tuin maar ook voor het ontwerpen en aanleggen. Daarnaast verzorgen wij nog tal van diensten, waaronder de gladheidsbestrijding in de wintermaanden. Vele bedrijven en particulieren uit Heerenveen en omgeving maken al dagelijks gebruik van onze diensten.

Sport Anders

SportAnders02


Bakkerij Boonstra Heerenveen / De Knipe


Impreziv

impreziv01

 

Herkent u zich in het volgende? "In ons ICT landschap hanteren wij vele technieken. Het overzicht en structuur zijn we kwijtgeraakt. Er is hierdoor veel discussie en resultaat laat op zich wachten. Hierdoor kost het veel tijd en dus geld om uw klant adequaat te bedienen en/of uw medewerker te voorzien van de juiste ICT middelen ". Met inmiddels 25 jaar ervaring ligt de focus van Impreziv op het vormgeven van houvast en structuur van uw technische ICT landschap. Impreziv neemt het voortouw, ontzorgt u binnen de gestelde kaders en ondersteunt u zo goed mogelijk bij vraagstukken die bij de business of ICT spelen. Heel concreet zorgt Impreziv ervoor dat er geen zaken gerealiseerd worden die niet in uw belang zijn.


Zeilschool Pean

Zeilschool Pean

Pean, de zeilschool in hartje Friesland waar je goed leert zeilen en veel plezier beleeft. Maar ook de ideale plek voor een schoolkamp, bedrijfsuitje of weekendje weg. Geschikt voor groepen tot ca. 120 personen.


AfterPay

AfterPay is ontstaan vanuit de gedachte dat achteraf betalen makkelijker moet kunnen dan met een papieren acceptgiro. Inmiddels is AfterPay uitgegroeid tot de grootste achteraf betaalmethode van Nederland en is AfterPay ook internationaal sterk aan het groeien.

AfterPay geeft consumenten een stukje vrijheid, rust en vertrouwen. Met AfterPay betaal je pas na ontvangst van je bestelling. Als consument hoef je geen geld meer voor te schieten, betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling en weet je precies waar je aan toe bent. Dankzij deze zekerheid en dit gemak maakten al ruim 4 miljoen Nederlanders gebruik van AfterPay.


Grondstra Bûten Guod

butenguod01

Grondstra Bûten Guod is een outdoor- bedrijf gespecialiseerd op kookgebied. Daarbij moet u denken aan o.a. messen, Dutch ovens, hout- en koolbranders, barbecues en accessoires.

Wij zijn onder andere dealer van:

  • Petromax
  • Valhal
  • Envirofit
  • Kapulika
  • Woodson
  • Morakniv (binnenkort)
  • Light my fire (binnenkort)

Deze artikelen zijn via de webshop te bestellen en eventueel in de showroom in Boornbergum te bekijken en of op te halen.

Teven biedt Bûten Guod outdoor ook verschillende workshops aan op outdoor gebied.Van vuur maken tot een maaltijd bereiden op open vuur.

Ben je lid van deze vereniging vraag je teamleider dan om de kortingscode voor onze webshop maar deze is ook via de mail voor de workshops te gebruiken.

Wilt u meer info over de artikelen, showroom of de workshops, Kijk gerust op onze website of doe ons een berichtje via mail of facebook.


Bliksem Heerenveen / Akkrum

Bliksem

Bliksem! See the difference - We  your logo!
Wij helpen je graag met het promoten van jouw bedrijf en leveren vrijwel ALLES dat voorzien kan worden van tekst, logo en afbeeldingen. Of het nu gaat om drukwerk, reclamematerialen, bedrijfskleding, relatiegeschenken of autobelettering: Bliksem! See the difference is jouw one-stop-shop voor ál je zakelijke en promotionele drukwerk. Persoonlijke aanpak en advies op maat. Al vanaf ① exemplaar tot grote aantallen

Contactgegevens: Venus 10 | 8448 GW Heerenveen | Tel: 06 - 52 01 52 15 óf 0513 - 74 52 53 | info@bliksem-reclame.nl | www.bliksem-reclame.nl 
Openingstijden: ma t/m vrij: 8.30 - 17.00 uur

Bliksem!8491 - Een persoonlijk cadeau voor élk moment!
Wat is er leuker dan iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Met een bijzonder en origineel cadeau maak je nét het verschil. Wij bedrukken, borduren of graveren met naam, persoonlijke tekst of foto. Bliksem!8491 heeft cadeaus voor jong en oud om zo elk moment een beetje specialer te maken. Van verjaardag tot geboorte, geslaagd, huwelijk of housewarming: voor elk moment een uniek en bijzonder cadeau. Leuk om te geven én te krijgen!

Contactgegevens: Buorren 41 | 8491 BZ Akkrum | Tel: 0566 – 65 19 85 | info@bliksem8491.nl | www.bliksem8491.nl 
Openingstijden: di t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur en za: 10.00 - 17:00 uur


Bouwcenter Concordia

Concordia is dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia heeft vestigingen in MeppelHoogeveenDedemsvaartDieverbrugSteenwijkHeerenveenRodenGenemuidenUrkDrontenElburg en Grijpskerk


Ido Kooistra Meubelen & Vloeren


Ooiman Advies

Ik, Karin Ooiman, bied professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding waarbij ik je wil helpen om meer zelfinzicht te krijgen zodat je passende loopbaankeuzes kunt maken. Het hoort bij je leven om op bepaalde momenten en in verschillende fasen stil te staan bij je loopbaan. Jouw loopbaanvraag is daarmee een levensvraag die tijd en aandacht mag hebben. Ik zorg daarbij voor focus en structuur.


Loonbedrijf Van der Meer


Lolkema BV - Transportbedrijf

Een handels- en transportbedrijf met grote expertise op het gebied van de levering en het transport van bouwmaterialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij leveren zand, grond, grind en wegenbouwmaterialen aan een zeer brede klantenkring van kleine partijen voor de particuliere markt tot aan grote partijen in projecten. Daarnaast vervoeren we ook voor derden zand, grond en wegenbouwmaterialen.


Betonbedrijf Broersma

Betonbedrijf Broersma is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van (maatwerk) beton producten; watermeterputten, kelders, betonplaten, betonpalen, betonblokken en prefab beton producten. Daarnaast kan Betonbedrijf Broersma verschillende maatwerk betonelementen produceren in hun betonfabriek in Heerenveen, zoals betonnen ornamenten, betonschutting, betonbielzen of betonnen bloembakken. Ook voor reparatie van betonrot of scheuren in het beton kunt u bij ons terecht.


Ook uw bedrijf kan hierbij komen te staan!

Kijk op deze pagina

Scouting Polaris wordt mede mogelijk gemaakt door:

hermandevries01    SportAnders logo gr     impreziv01   butenguod01    zeilschoolpean

bliksem  Afterpay logo color