Bevers 

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen zoals lekker buiten te spelen, allemaal dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de bevers van Scouting Polaris Heerenveen en maak de belevenissen van het dorp Hotsjietonia mee!

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar wonen in het dorp Hotsjietonia, samen met de bewoners van het dorp. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Bij Scouting Polaris beleef je samen met de bewoners van Hotsjietonia allerlei avonturen in het dorp. Bevers spelen bijvoorbeeld spelletjes, gaan het bos in, knutselen, luisteren naar verhalen en oefenen met koken. Ook gaan de bevers minimaal één keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en spelenderwijs veel leren.


Opkomsttijden

Onze reguliere Bever opkomsten worden op zaterdag ochtend gehouden van tien tot twaalf (09:30u tot 11:30u) op P8, aan het einde van de Neptunus in Heerenveen. Op de fiets is dit terrein te bereiken via Het Meer.


Wil je komen kijken? Dat kan!

Kom een keer meedoen!


De bever opkomsten bij scouting Polaris worden geleid door:

  •  - Rebbel is een boerendochter die veel kletst en alles over iedereen weet. Een geheim bewaren, vindt ze moeilijk. Ze is de vrouw van Bas Bos en woont met hem in het boswachtershuisje. Ze is gek op dieren en verzorgt veel van de gewonde bosdieren die Bas mee naar huis neemt.
  • Keet kleur (Anneke) - Keet Kleur is een echte kunstenaar: ze is vrolijk, en er zit allemaal verf op haar kleding. Voor het dorp maakt ze de mooiste dingen en versieringen. Keet kan in haar creativiteit en enthousiasme ook wel een beetje ondeugend of brutaal zijn.

Contact

Voor vragen over de bevers bij Scouting Polaris  kunt u contact opnemen met Anneke Blaauw (teamleider):

E-mail:   bevers@scoutingpolaris.nl