Speltakken

Wil je weten wat je op jouw leeftijd bij Scouting Polaris Heerenveen kunt beleven? Zoek dan jouw leeftijdsgroep hieronder op en lees verder.

  Speltakteken bevers 2010  5-7 jaar: bevers

Kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. De bevers gaan samen met de andere dorpsbewoners op avontuur in het dorp Hotsjietonia. Spelenderwijs leren bevers van alles! Meer informatie.

  Speltakteken welpen 2010  7-9 jaar: welpen

Kinderen van 7 tot en met 11 jaar worden bij Scouting 'welpen' genoemd. De welpen spelen hun spellen in de spannende jungle en gaan met Shanti, Mowgli en de andere junglefiguren op pad waarbij ze allerlei handige dingen leren. Meer informatie.

   9½-11 jaar: wolven

Kinderen van 9½ tot en met 11 jaar worden bij Scouting Polaris 'wolven' genoemd. Meer informatie.

  Speltakteken scouts 2010  11-15 jaar: scouts

Kinderen van 11 tot en met 15 jaar worden bij Scouting 'scouts' genoemd. De scouts gaan zeilen, ze koken zelf op hun eigen kampvuur en ze leren hun eigen mening te vormen. Meer informatie.

  Speltakteken explorers 2010  15-18 jaar: explorers

Jongeren van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting 'explorers' genoemd. Explorers bedenken zelf welke activiteiten ze willen doen en leren onder andere hoe je zelf een expeditie (kamp) kunt organiseren. Meer informatie.

 Speltakteken roverscouts 2010  18-21 jaar: roverscouts

Meer informatie