Nieuws

brand1

Op 29 november werd het kader opgeschrikt door een treurig bericht; rond de klok van 09:30 's ochtends ging ons clubgebouw in vlammen op. De intense hitte heeft ook bijna de volledige scouting inventaris verwoest. De brand is een enorme klap voor onze jonge scoutingvereniging die dit jaar haar eerste lustrum viert. 

Veel belangrijk scoutingmateriaal is verloren gegaan; tenten, klimmateriaal, hijsmateriaal, spelmateriaal en natuurlijk het gebouw zelf. De schade wordt op dit moment geïnventariseerd, maar loopt zeker in de tienduizenden euro's. 

Voor wie wil helpen met de herbouw van Scouting Polaris, is een crowdfunding opgestart via polarisnadebrand.nl. Kunt u in natura, of op een andere manier helpen? Ook dan komen we graag met u in contact. Zo kunnen we snel weer onze energie steken in het organiseren van sportieve, educatieve en maatschappelijk waardevolle opkomsten voor onze meer dan 100 jeugdleden. 

Kunnen we op u rekenen? 

 

Scouting Polaris doet dit jaar 2x mee met de Rabo CLubkas actie! Zowel als Scouting Polaris, maar ook met onze ondersteunende stichting Scouting Centrum Fryslân. En omdat je op meer dan 1 club moet stemmen wordt het hierdoor makkelijker dan ooit. ;)

Afgelopen weekend is er in het kader van NLdoet flink is er op het terrein van Scouting Polaris flink geklust! Er is door leiding en ouders geschilderd, gezaagd, gegraven en gesnoeid. 

Omdat een aantal Limburgse scoutinggroepen dankzij de overstromingen flinke schade hebben geleden, wil onze Stam geld voor hen inzamelen.

Laat je uitdagen! En wordt beverleiding bij Scouting Polaris! Ben jij avontuurlijk, enthousiast en wil je jezelf graag uitdagen? Kom dan eens kijken bij Scouting Polaris en beleef de tijd van je leven als leidinggevende.