Nieuws

Laat je uitdagen! En wordt beverleiding bij Scouting Polaris! Ben jij avontuurlijk, enthousiast en wil je jezelf graag uitdagen? Kom dan eens kijken bij Scouting Polaris en beleef de tijd van je leven als leidinggevende.

Komende zaterdag (13-3) gaan onze jeugdleden collecteren voor Jantje Beton! De helft van het gecollecteerde geld gaat naar Scouting Polaris en de andere helft gaat naar de projecten van Jantje Beton.

Heb jij of ken jij een kind tussen de 4 en 6 jaar? En is dat kind ook nog eens gek is op buitenspelen, uitdagende activiteiten en doet dit graag met leeftijdsgenootjes? Dan komt dat goed uit! Bij scouting Polaris hebben wij nog ruimte in onze Bever groep!

Steun Scouting Polaris met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de Jister in Heerenveen (De Greiden).

Vanaf zaterdag 13 februari (explorers vrijdag 12 februari) gaan wij de fysieke opkomsten van Scouting Polaris weer opstarten.