Op 12 februari 2022 organiseert Scouting Polaris de 25e BP Tocht. Op deze pagina staan alle op dit moment bekende zaken van deze jubileum uitvoering genoemd.

Locatie

De 25e BP Tocht wordt gelopen in Heerenveen en omstreken. Meer informatie over parkeren en dergelijke volgt zodra deze bekend is.

Tijden

De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar reken op starten in de ochtend. Bij overweldigende belangstelling zou het kunnen zijn dat er ook in de middag gestart kan worden.

Voor wie

De 25e BP Tocht is in eerste instantie bedoeld voor Scouting groepen uit Friesland, maar groepen buiten Friesland of Nederland zijn van harte welkom! Hetzelfde geldt voor niet-scouts, die wel zin hebben in een lekkere wandeling of eens willen kijken in de wereld die Scouting is.

Prijzen en inschrijving

De prijzen voor deelname zijn nog niet bekend, maar zullen in de buurt liggen van de prijzen van de vorige edities. De inschrijving is nog niet open, meer info hierover volgt later.

Routes

We zijn op dit moment bezig de routes uit te zetten, van 5, 10 en 25 kilometer. Ook komt er een route die geschikt is voor mindervaliden. De routes worden bij de start van de 25e BP Tocht verstrekt.