Welkom op de website van Scouting Polaris Heerenveen

Scouting NederlandOp deze website vindt u informatie over de vereniging, onze speltakken, de contributie, nieuws, foto's, onze promotievideo en meer. Ook kunt u hier een nieuw lid aanmelden, we nemen dan contact met u op om aan te geven per wanneer het nieuwe lid langs kan komen om te kijken. Maak uw keuze uit het menu om verder te gaan.

Scouting Polaris is een door Scouting Nederland erkende scoutinggroep en als zodanig onderdeel van Scouting Regio Fryslân, Scouting Nederland en de wereldbonden WAGGGS en WOSM.

Scouting Polaris Heerenveen wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van afwisselende en uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van Scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepenondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de scoutwet. Scouting Polaris Heerenveen volgt hierbij de doorlopende leerlijn van Scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevende bij een speltak.

Bij Scouting Polaris Heerenveen zijn we positiefrespecteren we onszelf en de anderen, zijn we eerlijk en staan we midden in de maatschappij. Waar mogelijk sluiten we aan bij regionale, landelijke of internationale activiteiten en kampen, om samenwerking met en kennis over anderen te bevorderen. We dagen onze jeugdleden uit om net dat stapje verder te gaan, zodat ze boven zichzelf uitstijgen en zich verder ontwikkelen dan ze dachten te kunnen.

De contributie voor leden is zo laag mogelijk om Scouting voor iedereen mogelijk te maken. Daarnaast krijgen de vrijwilligers van Scouting Polaris zelf geen vergoeding voor het organiseren van leuke activiteiten. Om de bovenstaande ambities te kunnen realiseren hebben we wel financiële middelen nodig en zijn we op zoek naar vrienden die ons financieel willen ondersteunen.

Wordt vriend van Scouting Polaris!

Wat krijgen onze vrienden:

• Twee keer per jaar nieuwsbrief over Polaris
  • Gratis deelname aan de GSM (Gezellige Scouting Middag) in het najaar
  • Gratis deelname aan de Snertwandeling (januari)

Hoe lang blijf je lid van de Vrienden van Scouting Polaris?

Het lidmaatschap van de vrienden van Polaris is per kalenderjaar. Elk jaar wordt er opnieuw een betaalverzoek (Tikkie) verstuurd naar het opgegeven telefoonnummer vanuit de penningmeester van Scouting Polaris. Het bedrag wat gedoneerd wordt mag zelf bepaald worden in het betaalverzoek met een minimum van €50. Wordt er op dit betaalverzoek niet gereageerd stopt het lidmaatschap automatisch. Zelf geld overmaken onder vermelding van Vrienden van Polaris mag uiteraard ook.

Direct aanmelden als Vriend van Polaris?

Klik dan op de knop hieronder!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Polaris Heerenveen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Polaris ontvangt hiervoor geld in de groepskas. Via de categorieën boven in het menu van Sponsorkliks kan je tevens bij veel webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Polaris En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Scouting Polaris ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Scouting Polaris. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Polaris directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Scouting Polaris een warm hart toedragen.

Hoe sponsor je Scouting Polaris Heerenveen gratis?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scouting Polaris. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt precies hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Polaris hier direct van!

Rechts onderaan elke pagina op onze website staat een Sponsor gratis knop, waarin ook de opbrengst te zien is. Klik daarop en je komt direct op onze eigen pagina terecht. Kies de winkel waar je wil gaan shoppen en de commissie komt bij ons terecht! Verder staat onderaan deze pagina een venster met daarin al onze Sponsorkliks pagina geladen.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Eenvoudig Scouting Polaris sponsoren vanaf je telefoon? Download dan de Android of IOS/Apple app. Zoek bij de sponsordoelen op "Polaris" om ons te kiezen. Let wel op: bij winkelen via de app van een winkel ontvangen we geen commissie!

Een klein inkijkje in wat we zoal doen bij Scouting Polaris.

Zeilschool Pean